0wish

Livrarea comenzii

Livrarea comenzii     Livrarea

          Livrarea se face prin curier, oriunde in tara, intr-un termen cuprins intre 1-2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Exceptie fac perioadele foarte aglomerate precum Black Friday, Craciun, Anul Nou, Sarbatorile Pascale, 1-15 septembrie (inceperea anului scolar), cand termenul de livrare poate suferi modificari datorita volumului mare de comenzi. Comenzile plasate in zile libere legale sau vinerea vor intra in procesul de confirmare/pregatire/ambalare/livrare incepand cu prima zi lucratoare. Coletul se va trimite la adresa indicata de dumneavoastra in momentul plasarii comenzii. Pe colet vor fi trecute datele dumneavoastra de contact, pentru a putea fi apelat de curier in ziua livrarii comenzii.

Este asadar important sa ne comunicati, in formularul de comanda adresa exacta si completa precum si  un numar de telefon la care curierul sa va poate contacta, datele dumneavoastra personale fiind protejate atat de deltavet-pet.ro, cat si de firma de curierat.


     Costul livrarii

         Costul de livrare la domiciliu oriunde in Romania al coletelor de pana in 15kg (inclusiv) este de 16.99 lei (inclusiv TVA). Ce depaseste 15 kg este taxat cu 1 RON + TVA per kg suplimentar.

         Exista si optiunea de ridicare a coletului de la EasyBox, insa momentan numai pentru colete de pana in 3kg per comanda , cu costul fix de 10.99 RON. ATENTIE: posibilitatea  livrarii la EasyBox va aparea disponibila doar DUPA introducerea numelui localitatii!!

whatsapp