0wish

Garantie

Pentru toate produsele comercializate de catre www.deltavet-pet.ro se aplică prevederile legale de garanție in vigoare. 

Hrana pentru dietă veterinară trebuie utilizată doar la recomandarea medicului veterinar și sub controlarea regulată de către acesta. Pe perioada folosirii unui aliment de dietă, trebuie efectuate vizite regulate la medicul veterinar (la fiecare 6 luni) pentru consultații, iar în cazul în care condiția animalului de companie se înrăutățește, veterinarul trebuie consultat imediat. Deltavet Shop nu este responsabil de consecințele utilizării neadecvate a alimentelor terapeutice sau a utilizării nenecesare. 

Medicamentele trebuie utilizate numai conform recomandărilor și sub supravegherea regulată a medicului veterinar. Medicul veterinar trebuie consultat în mod regulat în timpul utilizării pentru controale și imediat dacă starea de sănătate a animalului de companie se deteriorează. Deltavet Shop nu își asumă nicio responsabilitate pentru consecințele utilizării necorespunzătoare sau nedeclarate din punct de vedere medical a medicamentelor. 

Garantie Cumparare     

  • 30 de zile returnarea produsului. Produsul al carui ambalaj este nedeteriorat si nedeschis poate fi returnat in termen de 30 de zile, iar comerciantul va rambursa pretul produsului.
  • Pretul platit va este garantat chiar daca se modifica pe site ulterior comenzii dvs.
whatsapp